Qui som

Esther GIL SIMONI

Sòcia Fundadora

L’Esther és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, especialitat Economia, per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, i diplomada en Ciències Empresarials per la mateixa universitat.

Va complementar la seva formació reglada amb un Màster en Anàlisi Econòmica Aplicada per l’Institut d’Educació Contínua – IDEC de Barcelona.

Tot just essent estudiant del Màster va encetar la seva trajectòria professional formant part d’una entitat bancària de primer nivell a Espanya, si bé considera com a inici del seu recorregut professional la incorporació, un cop finalitzats els seus estudis, al Grup d’Aigües de Barcelona. Des de ben aviat va aconseguir responsabilitats en l’àmbit nacional, on elaborava ofertes per a concursos públics, liderava projectes d’obertura de noves oficines i formava equips arreu de l’Estat espanyol.

Després d’aquest primer contacte, encara que de forma indirecta, amb l’administració pública, va passar a treballar al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, on va ser responsable de l’anàlisi del control pressupostari dels Mossos d’Esquadra, Bombers i Protecció Civil, de l’elaboració i seguiment del sistema de tarifes dels serveis de telecomunicacions, així com de l’anàlisi cost-benefici de les disposicions normatives.

Les seves ganes d’ampliar coneixements i horitzons professionals van propiciar un nou salt professional i va tornar a l’empresa privada, però a l’àmbit internacional. Va passar a treballar per a una multinacional del sector quimicofarmacèutic, BIOIBÉRICA, SA, primer productor mundial de sulfat de condroïtina. Inicialment, com a responsable de Tresoreria i Comptabilitat, tant de l’empresa matriu com de les filials, va assolir reptes importants com la centralització i optimització de la tresoreria del grup, l’homogeneïtzació de la informació comptable i el desenvolupament de la planificació fiscal internacional.

En una segona etapa, va aportar els seus coneixements i aptituds al departament de compres de la multinacional, on va desenvolupar diferents funcions. Va ser responsable de l’aprovisionament de matèria primera per a la producció de sulfat de condroïtina a totes les plantes de producció del grup (Espanya, Estats Units i Brasil); responsable de la creació, posada en funcionament i seguiment diari d’una nova planta de producció a Brasil; responsable del seguiment diari de les dues plantes de producció als Estats Units; i va participar en el projecte de desenvolupament de la filial xinesa i en el projecte d’ampliació de la capacitat productiva del grup.

Després d’uns anys de viatges i desplaçaments arreu del món, decideix aprofitar tota l’experiència i els coneixements adquirits per donar una empenta a l’empresa familiar, de promoció immobiliària a Catalunya, on desenvolupa diferents tasques en tots els departaments.

En aquest punt, li arriba un canvi personal que la porta al Principat d’Andorra. Un cop establerta al país, entra a formar part d’una de les empreses més importants i amb presència internacional, PAS GRAU INTERNACIONAL, SA, empresa filial de SAETDE, exercint com a controller de la matriu andorrana i de les seves filials establertes a Espanya, França, Argentina, Azerbaidjan, Turquia i Groenlàndia.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca